Huisartsenpraktijk Baban
Ga naar de inhoud
Online dossier
persoonsgericht en duurzame relatie met onze patiënten

Medisch Centrum Magnolia

Online dossier


Mijn Dossier
Wij bieden u de mogelijkheid om, naast telefonisch, ook digitaal uw gezondheidszaken te regelen. Via de beveiligde digitale patiëntomgeving MijnGezondheid.net heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw eigen dossier. Voor aanmelding heeft u uw DigiD en een mobiele telefoon nodig.

Wij nodigen u van harte uit om via de website van onze praktijk toegang te krijgen tot uw eigen zorgdossier. Vanuit MijnGezondheid.net kunt u via een beveiligde persoonlijke omgeving:
  • uw eigen medische dossier inzien;
  • een afspraak maken in de agenda van de huisarts op het moment dat het u het beste uitkomt;
  • herhaalrecepten bestellen: vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft;
  • een korte vraag aan de huisarts stellen (eConsult): stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. Het digitale netwerk is veilig en besloten;
  • laboratoriumuitslagen bekijken: de huisarts vermeldt bij de uitslag enige uitleg en een advies aan u;
  • een reisdocument (medicatiepaspoort) printen: voordat u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van de medicijnen die u gebruikt. Het reisdocument is zo opgesteld dat artsen en apothekers in binnen- en buitenland ermee uit de voeten kunnen. Dit document is niet geschikt als verklaring om middelen die onder de Opiumwet (slaap/kalmeringsmiddelen en ADHD-medicatie) vallen mee naar het buitenland te nemen! Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.
De digitale mogelijkheden zijn een extra service en niet verplicht. Als iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om ons om uitleg te vragen.
© 2023 Medisch Centrum Magnolia | Huisartsenpraktijk Baban
Terug naar de inhoud