Onze praktijk werkt samen met thuisdok.nl. Bij uw inschrijving kunt u keuze maken tussen één van de volgende praktijken.

1- Medisch Centrum Magnolia | Huisartsenpraktijk Baban

U kunt zich als patiënt in onze praktijk laten inschrijven indien u woonachtig bent in een van de volgende postcodegebieden: 4811, 4812, 4813 en 4814.

Woont u in een gebied buiten de genoemde postcode, dan kunnen wij u slechts bij uitzondering accepteren als patiënt. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wilt u zo vriendelijk zijn om het inschrijfformulier volledig in te vullen. Uiteraard zullen deze gegevens vertrouwelijk behandeld worden net als uw andere medische gegevens.

Uw inschrijving is akkoord als de assistente dit telefonisch of per email aan u heeft bevestigd.

Vergeet u ook niet toestemming te geven voor het LSP (elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens).

2- Thuisdok.nl

Thuisdok.nl is een digitale huisartsenpraktijk in Breda en omgeving. Je kunt bij thuisdok terecht voor volledige huisartsengeneeskundige zorg op een slimmere manier. Wat snel en online kan, regelen we verantwoord digitaal, samen met jou. Hiervoor gebruiken we de innovatieve software van spreekuur.nl.

Voor spoedgevallen en voor vragen die direct contact met een zorgverlener vereisen, bijvoorbeeld bij chronische of palliatieve zorg, hebben we altijd ruimte voor je bij één van onze praktijklocaties in Breda.

Houd je graag de regie in eigen hand? Zoek je flexibiliteit met behoud van volwaardige huisartsenzorg en ben je vertrouwd met het gebruik van een smartphone? Dan is Thuisdok.nl de ideale huisartsenpraktijk voor jou! Schrijf je meteen in! Klik hier om in te schrijven bij Thuisdok.nl

De huisartsenzorg van Thuisdok.nl valt onder het basispakket van je zorgverzekering.Inschrijfformulier Medisch Centrum Magnolia