De nieuwe Medgemak app

Beste patient,

Goed nieuws, de nieuwe MedGemak app staat live! De app staat in de App store en Google Play Store klaar onder de naam Medgemakt+. Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Uitleg over de nieuwe app MedGemak vindt u hier.Start coronavaccinaties in de praktijk

Vaccinatie 63- en 64-jarigen, personen met overgewicht (BMI >40) en personen met syndroom van Down

Zaterdag 27 februari zal in onze huisartsenpraktijk worden gestart met het vaccineren met AstraZeneca bij de volgende patiënten:

  • personen geboren in 1956 en 1957
  • personen met bij ons bekende BMI hoger van 40, geboren van 01-01-1956 tot en met 31-12-2002
  • thuiswonende personen met syndroom van Down, geboren van 01-01-1956 tot en met 31-12-2002

Deze bovengenoemde categorie zal worden uitgenodigd. In deze uitnodiging kunt u via een link(reserve.cmtickets.com/baban1) en met de code die u op uw uitnodiging heeft ontvangen een tijdslot kan reserveren voor de vaccinatie. In praktijk zorgen wij ervoor dat deze patiëntencategorie veilig volgens de geldende maatregelen wordt gevaccineerd en geobserveerd tijdens en na de vaccinatie. Na de vaccinatie dient de patiënt 15 minuten te worden geobserveerd op mogelijke bijwerkingen van het vaccin. Na afloop krijgt de patiënt een vaccinatiebewijs van de 1e injectie. De 2e vaccinatie zal op 15 mei plaatsvinden, hiervoor kunt u op 1 mei een afspraak maken middels deze link (reserve.cmtickets.com/baban2).